Βαρουφάκης: Η ρήξη ξεκινάει με το ΜέΡΑ25 – Τέλος στην λεηλασία των ολιγαρχών

Το όραμα του ΜέΡΑ25 είναι «να βοηθήσουμε τον λαό μας να σηκώσει ξανά το κεφάλι του με τη ρήξη ως μόνη απάντηση στην κρίση για να μπορέσει αυτός ο λαός να οραματιστεί το μέλλουν που έχει ανάγκη».

Βαρουφακης

Με αντικείμενο την αποτίμηση της εγχώριας και της διεθνούς πολιτικής συγκυρίας, καθώς και τον καθορισμό της πολιτικής στρατηγικής του κόμματος το επόμενο διάστημα, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στην ομιλία του τόνισε πως η ρήξη ξεκινάει με το ΜέΡΑ25 και υπογράμμισε πως το όραμα του κόμματος είναι «να βοηθήσουμε τον λαό μας να σηκώσει ξανά το κεφάλι του με τη ρήξη ως μόνη απάντηση στην κρίση για να μπορέσει αυτός ο λαός να οραματιστεί το μέλλουν που έχει ανάγκη».

Όπως σημείωσε, «το ΜέΡΑ25 υπάρχει γιατί πιστεύει ότι η ρήξη είναι προαπαιτούμενο για την επιβίωση αυτού του λαού. Ρήξη με την λεηλασία των ολιγαρχών των σουπερμάρκετ και της ενέργειας. Ρήξη με κάθε ψευτοαγορά ενέργειας κλπ. Ρήξη με την λεηλασία των ΣΔΙΤ. Ρήξη με τα μυθεύματα ότι αν τρυπήσουμε και εξορύξουμε υδρογονάνθρακες θα έχουμε φθηνότερη ενέργεια».

Μίλησε επίσης για «ρήξη με την λειτουργία του επιτελικού κράτους, όπου το θέμα του δεν είναι η σωστή διαχείριση, αλλά η εξυπηρέτηση των ολιγαρχών» και τόνισε πως η στρατηγική του ΜέΡΑ25 είναι η υπεύθυνη ανυπακοή.

Εξάλλου, έκανε λόγο για «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, από τις χώρες με τη χειρότερη θνησιμότητα», για «πλειάδα συνταγματικών εκτροπών, όπως έγινε με την ιδιωτικοποίηση του νερού όταν το ΣτΕ είπε πως αυτό δεν γίνεται», για «καταστολή παντού», για «χυδαία λεηλασία των πολλών και έναν εξόφθαλμο σοσιαλισμό για πολύ λίγους με δανεικά που χρεώνουν τις επόμενες γενιές» και για «υποκλοπές με έναν Πρωθυπουργό να πιάνεται στα πράσα και να μην απολογείται καν».

Για το ζήτημα των ελληνοτουρκικών ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανέφερε πως η κυβέρνηση εφοδιάζει καθημερινά τον Ερντογάν με επιχειρήματα, εγκληματώντας στις θάλασσες μας και μίλησε για καλή στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο με την έκθεση της OLAF από την υπερψήφιση της οποίας απείχαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: efsyn.gr

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…