Βάφτηκε με αίμα πίστα motocross στην Ιεράπετρα – Άφησε την τελευταία του πνοή 17χρονος

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον 17χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα.

motocross

Τραγωδία στην Ιεράπετρα, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος o οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο σοβαρότατα τραυματισμένος μετά από δυστύχημα με μοτοσικλέτα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο νεαρός τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα σε χωμάτινη πίστα motocross σε περιοχή λίγο έξω από την Ιεράπετρα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), ενώ προσπαθούσε με την μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα motocross της Ιεράπετρας.

Τη στιγμή που η μηχανή είχε φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος -από μεγάλο ύψος- με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

Οι φίλοι του -οι οποίοι παρακολουθούσαν την προπόνησή του- κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο που έφτασε σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο, στη θέση Περιστεράς. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου. Λίγο αργότερα ο άτυχος νεαρός κατάληξε.

Πηγή: cretalive.gr, neakriti.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…