Newsroom

Newsroom

Β. Σταμάτη: “Ήμουν και είμαι μαχητής του φωτός”

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα απολογήθηκε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η κα Σταμάτη υποστήριξε ότι είναι…

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα απολογήθηκε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η κα Σταμάτη υποστήριξε ότι είναι αθώα και ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα της προσάπτονται και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και στον ανήλικο γιο της.

«Είμαι αθώα. Παντελώς αθώα..» ανέφερε η κα Σταμάτη και συμπλήρωσε: «Το παιδί μου τιμωρείται για το επίθετό του, η απαλλαγή μου θα είναι η δικαίωση μου. Δεν έχω κανέναν άλλον ρόλο εκτός από αυτούς τους ιερούς ρόλους της μάνας και της συζύγου» είπε η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοτζόπουλου.

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα σε βάρος της και ότι όλα της προσάπτουν είναι ότι επικαλέστηκε ο Τύπος.

«Όλα είναι αβάσιμα συκοφαντικά και κολάσιμα, με οδήγησαν στο δεσμωτήριο του Κορυδαλλού για 17 μήνες. Είχα απόλυτη πίστη ότι θα είχε αποδοθεί δικαιοσύνη νωρίτερα στο πρόσωπό μου», είπε η Βίκη Σταμάτη.

Μάλιστα, η κα Σταμάτη αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με τους υπόλοιπους συγκατηγορουμένους της. «Ήμουν και είμαι μαχητής του φωτός. Όλες οι ενέργειές μου ήταν στο φως και έγιναν πασίγνωστες. Όλα τα είχα αφήσει στο σύζυγό μου».

Ειδικότερα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Σμπώκο, όπως εκείνος υποστήριξε, ζητώντας οικονομική βοήθεια, ενώ όταν ο εισαγγελέας την ρώτησε «πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζατε την προέλευση αυτών των χρημάτων, όταν αποδείξεις που βρέθηκαν στο γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου, μαρτυρούν τις αγορές πολυτελών καταναλωτικών αγαθών», εκείνη είπε: «Ο,τι μας καταμαρτυρούν είναι ψευδές και αβάσιμο, δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο».