Newsroom

Newsroom

Τζήμερος σε νέα βάθη:  Ο Χίτλερ ήταν… Αρσακειάδα

Έξαλλος, ανιστόρητος και αντικομμουνιστής: Ο Θάνος ο Τζήμερος σε νέες περιπέτειες 

1803810 1

Νέα βάθη στον πάτο του βούρκου στον οποίο κυλιέται εδώ και χρόνια κατάφερε να φτάσει ο φερόμενος ως πολιτικός Θάνος Τζήμερος.

Με αφορμή το κατάπτυστο ψήφισμα εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό, το οποίο ψήφισε το ευρωκοινοβούλιο, ο Θάνος ο Τζήμερος έσπευσε στον λογαριασμό του στο twitter με σκοπό να βγάλει για άλλη μία φορά την αντικομμουνιστική χολή του.

Με ένα (ακόμα) ανιστόρητο, αντιεπιστημονικό tweet, ο Τζήμερος πιάνει για μια ακόμη φορά το «σφουγγάρι» με σκοπό να ξεπλύνει τον ναζισμό, την πιο μαύρη ιδεολογία που γέννησε η ανθρωπότητα, με τον κομμουνισμό. Φτάνει μάλιστα σε τέτοιο σημείο που να χαρακτηρίζει τον Χίτλερ… «Αρσακειάδα» μπροστά, όπως λέει, στον Στάλιν και τον Μάο.

«Μα φυσικά δεν μπορεί να εξισωθεί ο κομμουνισμός με τον ναζισμό. Μπροστά στα 65 εκ. που εξολόθρευσαν Μάο και Στάλιν, ο Χίτλερ με τα 12,6 εκατ. νεκρούς ήταν Αρσακειάδα. Επίσης οι νεκροί του Χίτλερ ήταν κυρίως πολίτες άλλων χωρών, ενώ των κομμουνιστών, συμπατριώτες τους», αναφέρει περήφανα ο Τζήμερος.

Συνεπής στο να μην εντάσσει τίποτα μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο, προκειμένου να μην αλλοιώσει η πραγματικότητα το «επιχείρημά» του, ο Τζήμερος παραδίδει και πάλι τα γραφικά αντικομμουνιστικά του διαπιστευτήρια, προφανώς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον μαζέψει κανένας Άδωνης ή κανένας Βελόπουλος στο κόμμα του, μπας και δει τη Βουλή από μέσα και όχι μόνο όπως φαίνεται από τη γωνία Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας.

Ας τον μαζέψουν πάντως. Τόσο κόπο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…