Τζήμερος: Επίθεση σε... «ευνουχισμένους γαλαζαίους» και υπόσχεση για πρόστιμα 500.000 ευρώ σε «συνδικαλήτες»

Αφήνουμε ασχολίαστη την επίθεση Τζήμερου στη ΝΔ. Άλλωστε τα εν οίκω μη εν δήμω.

NewsRoom 03/06/2021 | 15:13

Σε μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξει πάνω του την προσοχή προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά ως «όχημα» τη σημερινή απεργία των ναυτεργατών.

Με ευγενικές και σύγχρονες εκφράσεις όπως «σταλίνες», «σταλινοκαθάρματα», «συνδικαλήτες», ο Θάνος Τζήμερος επιχειρεί για μια ακόμη φορά να πλειοδοτήσει σε ακροδεξιά ρητορική, αυτή τη φορά υποσχόμενος ότι αν στην εξουσία βρισκόταν το... καυτό πολιτικό δίδυμο Τζήμερος - Κρανιδιώτης, τότε θα έμπαιναν πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ στους συνδικαλιστές, αλλά και κράτηση στα πλαίσια του αυτοφόρου.

«Τη χώρα κυβερνούν οι σταλίνες. Κι η κυβέρνηση τους κοιτάει. Αν δεν ξεριζωθεί αυτή η γάγγραινα, η χώρα δεν πάει ούτε βήμα μπροστά. Η απεργία κρίθηκε παράνομη. Αλλά ο σταλίνας έχει το σύνθημα "δίκαιο είναι ο νόμος του εργάτη" και δεν "κάνει πίσω". Γιατί να κάνει; Θα του κοστίσει τίποτε; Δεν γίνεται έτσι, αγαπούληδες γαλαζαίοι μου. Βουτάς τη συνδικαλιστική ηγεσία, στον εισαγγελέα κατευθείαν, αυτόφωρο και το βράδυ κελί. Και επιμερίζεις τη ζημιά από την μη μετακίνηση του πλοίου. 500.000 ευρώ. Από 50.000 σε κάθε σταλίνα συνδικαλήτη. Μόνον έτσι γίνεται. Και μόνον ο Τζήμερος με τον Κρανιδιώτη μπορούν να το κάνουν», αναφέρει σε άλλη μια «ψύχραιμη» ανάρτηση στο facebook.

Μάλιστα, επειδή προφανώς είδε ότι η έμμεση επίθεση στην κυβέρνηση για την... ατολμία της να κινηθεί ανοιχτά εναντίον των συνδικαλιστών, προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, αφιερωμένη αυτή τη φορά στη Νέα Δημοκρατία.

«Στα σταλινοκαθάρματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο πουλώντας το παραμύθι του κοινωνικού αυτοματισμού κάποιος πρέπει να δείξει τον νομικό αυτοματισμό. Παρανομείς; Σύλληψη, αυτόφωρο, κελί. Κυβερνήστε επιτέλους ασπόνδυλοι, ευνουχισμένοι γαλαζαίοι!», γράφει.


Τα τελευταία τα αφήνουμε φυσικά ασχολίαστα. Άλλωστε τα εν οίκω μη εν δήμω.