Τζιχαντιστές και αναρχικοί αντάμα… σύμφωνα με το STAR (video)

Τζιχαντιστές, άραβες που καλούν σε ένοπλο αγώνα, αναρχικοί που παριστάνουν την πολιτοφυλακή. Όλα τα έχει η σούπα που θέλει να μας σερβίρει το δελτίο του STAR για τα Εξάρχεια.

Με τον απίστευτο τίτλο «Τζιχάντ στα Εξάρχεια», το κεντρικό δελτίο του STAR παρουσίασε θέμα σύμφωνα με το οποίο Άραβες αναρχικοί με πολύ άγριες διαθέσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο του σταθμού, στα Εξάρχεια ομάδες αλλοδαπών, κυρίως αραβικής καταγωγής κυκλοφόρησαν αφίσες με όπλα καλώντας τους συμπατριώτες τους σε αγώνα.

Εκτός από τους Έλληνες αντιεξουσιαστές που επιχειρούν να παίξουν το ρόλο της πολιτοφυλακής στα Εξάρχεια, τον τελευταίο καιρό έχουμε την εμφάνιση και αλλοδαπών αναρχικών, κυρίως Αράβων, οι οποίοι πραγματοποιούν κι αυτοί περιπολίες στην περιοχή ως ομάδα περιφρούρησης, ενάντια στην κρατική καταστολή.   

Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου, είναι μια αφίσα που κυκλοφόρησαν, με τίτλο «υπερασπίζω τα Εξάρχεια» η οποία έχει ως σύμβολο ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ. Γράφουν μάλιστα στα Αγγλικά και στα Αραβικά: «Όσο υπάρχει αγώνας, υπάρχει ελπίδα. Όσο υπάρχει ζωή, εκεί θα υπάρχει αγώνας».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 15:00 λεπτό 

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…