Τζεφ Μοντάνα: «Κάλεσα τον πατέρα μου στην προβολή της ταινίας αλλά δεν ήρθε, έχω συνηθίσει την κενή θέση»

«Οι περισσότεροι πατεράδες είναι έτσι. Είναι δύσκολη πίστα οι πατεράδες» - Η Τζεφ Μοντάνα αποκάλυψε πως στη βραδιά μπορούσε να καλέσει μόνο ένα άτομο και εκείνη επέλεξε το άτομο αυτό να είναι ο πατέρας της με τον οποίο, όπως έχει πει, δε μιλάνε.

τζεφ μοντανα

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Τζεφ Μοντάνα που πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στις Κάννες για να δώσεις το «παρών» στο Φεστιβάλ κινηματογράφου, μιας και δυο ταινίες στις οποίες συμμετέχει προβλήθηκαν σε αυτό.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Τζεφ Μοντάνα αποκάλυψε πως στη βραδιά μπορούσε να καλέσει μόνο ένα άτομο και εκείνη επέλεξε το άτομο αυτό να είναι ο πατέρας της με τον οποίο, όπως έχει πει, δε μιλάνε. Ο πατέρας της, ωστόσο, όπως είπε δεν πήγε αφήνοντας τη θέση κενή κάτι που για τη Τζεφ δεν αποτέλεσε έκπληξη κατανοώντας ακριβώς τον λόγο αυτής της επιλογής του πατέρα της.

«Έκανα την κίνηση και κάλεσα τον μπαμπά μου στη βραδιά, εγώ είμαι εντάξει από τη δική μου πλευρά. Χάρηκα που τον κάλεσα, είχα μόνο ένα άτομο που μπορούσα να καλέσω και κάλεσα τον μπαμπά μου. Υπήρχε μια θέση μπροστά, στην πρώτη γραμμή δεξιά, άδεια.

Εγώ το έκανα αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν ήρθε. Θα ήταν περίεργο για μένα να τον δω να έρχεται. Είναι μια συνθήκη που δε μπορώ να διαχειριστώ ενώ μια κενή θέση την έχω αποδεχθεί.  Η μητέρα μου έχει κάνει προσπάθειες να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εμένα και τον πατέρα μου.

Οι περισσότεροι πατεράδες είναι έτσι. Είναι δύσκολη πίστα οι πατεράδες. Υπάρχουν βέβαια και πολύ καλοί πατεράδες. Εντάξει, δε με ενδιέφερε αν θα έρθει. Δε χρειάζεται να είσαι και κολλητά με τους γονείς σου. Αν έχεις κοντά σου την οικογένεια της επιλογής σου είσαι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…