Newsroom

Newsroom

Τζάστιν Μπίμπερ: Τι λέει ο ίδιος για το σύνδρομο Ramsay Hunt που προκαλεί παράλυση στα νεύρα του προσώπου (video)

Στις 10 Ιουνίου ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, είδηση που σόκαρε τους φανατικούς θαυμαστές…

AP16338329345329

Στις 10 Ιουνίου ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, είδηση που σόκαρε τους φανατικούς θαυμαστές του.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στο tik tok, ο Τζάστιν Μπίμπερ επανήλθε σχετικά με το σύνδρομο Ramsay Hunt, μεταφέροντας τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Εξαιτίας αυτών των συμπτωμάτων, ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε γνωστή την απόφασή τους να αναβάλει τις επόμενες εμφανίσεις του, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα και να αναρρώσει.

Τζάστιν Μπίμπερ: «Ελπίζω να καταλάβατε»

«Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε.

Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω».

Η ανάρτησή του Τζάστιν Μπίμπερ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…