Newsroom

Newsroom

Tzane: Bίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ανασύρουν το άψυχο σώμα του TikToker από τον γκρεμό

Ο Tzane έχασε τη ζωή του σε ταξίδι του σε εγκαταλελειμένο χωριό στην Ιταλία

ΤΖΑΝΕ

O TikToker Tzane σκοτώθηκε χθες (13/03) σε ταξίδι του σε ένα εγκαταλελειμένο χωριό στην Ιταλία, όταν έπεσε από ένα μπαλκόνι στον γκρεμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Tzane ο οποίος είναι fitness influencer βρισκόταν με άλλους TikTokers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio και προσπάθησε να κάνει κάτι επικίνδυνο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο βίντεο του ιταλικού πυροσβεστικού σώματος παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του άτυχου Tzane.

Η ανάσυρσή του έγινε με ελικόπτερο καθώς οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν αλλιώς το σημείο επί ώρες και τελικά η έγινε το επόμενο πρωί από αέρος.

«Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Θλίψη για τον TikToker Tzane

Σοκ στον χώρο του ελληνικού ιντερνετικού θεάματος, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο διάσημος TikToker, Tzante, έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα που είχε στην Ιταλία όπου είχε πάει μαζί με άλλους συναδέλφους για ταξίδι.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι έπεσε από ύψος κτηρίου με τον Χρήστο Κόγια να κάνει γνωστή την είδηση γράφοντας σε στόρι: «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Κογιας

Από την πλευρά του και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε ότι δεν πρόκειται περί πλάκας και ότι όντως ο Tzante έχασε τη ζωή του.

κοψιαλης

Ο ίδιος είχε χιλιάδες ακόλουθους στα social media, οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται ο Ηλιόπουλος – Τι θα γίνει με Τσαπανίδου και Κασσελάκη

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Κασσελάκης vs Τζίμα- Πρετεντέρη, σημειώσατε ένα!-Αντιδράσεις στο Τwitter για τους δύο δημοσιογράφους (video)

Ξανθόπουλος: Με πόσα έτρεχε ο τραγουδιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο – Σε σοκ ο πατέρας του (Video)

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…