Τζανακόπουλος: Βιώνουμε μια τραγωδία, πάνω από 20 οι νεκροί (video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, περίπου στις 2:40 τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωση για την τραγική εξέλιξη στις πυρκαγιές, διευκρινίζοντας ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική ξεπερνά τους 20.

NewsRoom 24/07/2018 | 03:14

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως οι τραυματίες μέχρι αυτή την ώρα είναι τουλάχιστον 104 όπου από αυτούς οι 11 είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι 16 ανήλικοι.

"Η Αττική αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη νύχτα", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας ότι "ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τους 20 και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 88 ενήλικες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά, καθώς και 16 παιδιά".

"Τούτη την ώρα είναι η ώρα της μάχης και τούτη την ώρα πρέπει να συνεχίσουμε", σημείωσε και τόνισε πως "μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και η συνδρομή στους πολίτες που έχουν πληγεί".

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σε τρία παράλληλα μέτωπα και πάνω από 15 εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα.