Τύφλα να΄χει ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκου-ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει «ναι» στην πρόταση μομφής αλλά δε θέλει εκλογές

Δήλωση που θα ζήλευε ακόμα και ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκου...έκανε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ναι μεν είναι υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όμως δήλωσε αρνητικός στο να γίνουν εκλογές.  

5452196

Τρέλανε τους πάντες με την  δήλωση του,  μιλώντας στο Open tv, ο προέδρος  του ΚΙΝΑΛ, καθώς   τάσσεται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση,  από την άλλη χαρακτηρίζει αδιανόητο το να γίνουν εκλογές «όταν θρηνούμε 100 συμπολίτες μας κάθε μέρα και ενώ η πανδημία δεν έχει κοπάσει». 

«Η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας κυβέρνησης με τεχνοκρατική επάρκειαδεν στέκει και αυτό απεδείχθη περίτρανα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Open tv και πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ στηρίζει την πρόταση μομφής «δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στα μικροκομματικά παιγνίδια του κ. Τσίπρα».

 

 

Η δήλωση του όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media και όχι μόνο, καθώς ενώ επικαλέστηκε στην πανδημία για την άρνηση του να γίνουν τώρα εκλογές, ο ίδιος αναδείχθηκε πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος του. Τώρα πώς συνδυάζονται αυτά τα αντιφατικά μεταξύ τους, ούτε και πρόεδρος του Εδεσσαϊκού μπορεί να το εξηγήσει, πόσο μάλλον ο ίδιος.

Όπως και να έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε ήδη σημείο αναφοράς στα social media με τα σχόλια να είναι… ενδεικτικά των όσων δήλωσε:

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…