Τwitter για Βαξεβάνη: Δικαιοσύνη στην Ελλάδα του Μητσοτάκη-Κάνουν τα πάντα για να τον φιμώσουν

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις από τον δημοσιογράφο και εκδότη της Documento, που κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης κατά της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τη στάση της, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης και της στάσης της δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis, και κύμα συμπαράστασης στα social media.

Ραγδαίες πλέον  είναι οι εξελίξεις για το σκάνδαλο της  Novartis, μετά και την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε  κατά της ανακρίτριας, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο Κώστας Βαξεβάνης, που  κάνει λόγο για κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, αφού δεν του  επιτρέπει να καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Μέσα στο γενικό κλίμα σιωπής από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ( «δικονομική ορθότητα» όπου συμφέρει τη Λίστα Πέτσα), για τις σοβαρές αποκαλύψεις της Novartis αλλά και του δημοσιογράφου και  έχουν επιδοθεί σε ένα τηλεμαραθώνιο για τον «βίο και πολιτεία» της Ρούλας Πισπιρίγκου, στα social media έχει σημάνει συναγερμός, με τους χρήστες να δείχνουν για μια ακόμη φορά την στήριξη τους στο Κώστα Βαξεβάνη, ενώ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη.

Μάλιστα στα αιχμηρά σχόλια τους ζητούν να γίνει κάθαρση στην δικαιοσύνη, ενώ από τα πυρά των χρηστών δεν έλειψαν ούτε ορισμένοι δημοσιογράφοι που τηρούν σιγή ασυρμάτου για την υπόθεση… αναφέροντας χαρακτηριστικά:« Όταν το λειτούργημα γίνεται επάγγελμα προφανώς και δε θα δαγκώσεις το χέρι που σε ταΐζει. Έχουν ξεχάσει τι εστί δημοσιογραφία εδώ και καιρό».