«Κόλαση» στο Τwitter με αφορμή την αυριανή συνέντευξη Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου

«Ξεσάλωσαν» οι χρήστες της γνωστής πλατφόρμας - Δείτε τα Tweets

NewsRoom 12/01/2022 | 13:38

Αυτή την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 23:45, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια εφ όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη, με αφορμή την κορύφωση της πανδημίας μας ανακοινώνουν τα μέσα. 

Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες (11/01) ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε τον θυμό και την αγανάκτισή του για το γνωστό hashtag που κάνει το γύρο του διαδικτύου εις βάρος του Πρωθυπουργού.

Όπως είπε ο ίδιος, μεταξύ άλλων, «Δηλαδή αυτό το γ#μιέτ#ι ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, όποιος και αν είναι. Δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντίσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την Μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γ#μιέτ#ι; Συγγνώμη αλλά έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα social, στους δρόμους, το φωνάζουνε πίσω από τηλεοπτικά συνεργεία».

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, οι παραπάνω «αγανακτισμένες δηλώσεις» του Χατζηνικολάου σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της συνέντευξης μεταξύ των δύο, είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει χαμό στο Twitter.

Χρήστες της γνωστής πλατφόρμας «ξεσάλωσαν» με αναρτήσεις για τον δημοσιογράφο και την επερχόμενη συνέντευξή του με τον Μητσοτάκη.

Ακολουθούν μερικά από τα Tweets