Τσουνάμι κατακραυγής στο Twitter μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το σκάνδαλο υποκλοπών έχει ξεσπάσει σάλος στο Twitter με κορυφαία τα hashtags #διαγγελμα, #μητσοτακη_παραιτησου, #υποκλοπες. Δείτε μερικά από τα tweets.

FZomSAeX0AIUAVr

Σε δήλωση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός μας επέμεινε στο αφήγημα του ανήξερου και κρύφτηκε πίσω από την εισαγγελέα της ΕΥΠ επαναλαμβάνοντας το επιχείρημα περί νόμιμης υποκλοπής στον Ν. Ανδρουλάκη – Θύελλα αντιδράσεων ξεσπά αυτή την ώρα στα μέσα κοινωνικού δικτύου.

Καμία συγγνώμη παρά τη διεθνή κατακραυγή: Ειδικότερα, σε νέο μήνυμα που απηύθυνε πριν από λίγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δε γνώριζε για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη, η οποία, όπως δήλωσε, ήταν καθ’ όλα νόμιμη και είχε την έγκριση της ανώτατης εισαγγελέως. Κατ’ ουσίαν, δηλαδή, ο Μητσοτάκης επέλεξε να κρυφτεί πίσω από την εισαγγελέα της ΕΥΠ που είχε εγκρίνει την παρακολούθηση του τηλεφώνου του τότε ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, επιμένοντας ουσιαστικά στο επιχείρημα περί νομιμότητας.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Μητσοτάκη έχει ξεσπάσει σάλος στο Twitter με κορυφαία τα hashtags #διαγγελμα, #μητσοτακη_παραιτησου, #υποκλοπες. 

Επιπλέον, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός θέματος και την απίθανη δήλωση του Υπουργoύ Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια λιτή ανάρτησή του στο Twitter επιχειρεί να «ξεπλύνει» τον Πρωθυπουργό για ένα σκάνδαλο…που έχει καταστεί – επάξια – συνώνυμο του σκανδάλου «Watergate».

Δείτε μερικά από τα tweets:

Πηγή φωτογραφίας: Twitter