Τσολιάς της ελληνοφρένειας: "Το σύστημα πέταξε τον Σαμαρά σαν τρύπια καπότα"

Ο τσολιάς της ελληνοφρένειας, καυστικός όπως πάντα, «εξαπέλυσε» τη σάτιρά του για ακόμη μια φορά. Μεταξύ άλλων, αποδέκτης της καυτής του σάτιρας και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τον οποίο αφού χαρακτήρισε ως ακροδεξιά παρένθεση σχολίασε πως τον «πέταξε το σύστημα σαν τρύπια καπότα».

5a65d2ec1dc524ed078b4572

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο Documento της Κυριακής 21 Ιανουαρίου και στον Παναγιώτη Φρούντζο, ο γνωστός τσολιάς ήταν άκρως καυστικός στις απαντήσεις του.

Στην ερώτηση ποιος εκ των ΓΑΠ, Σαμαρά και Τσίπρα είναι περισσότερο εθνοσωτήρας απάντησε: «Ο Σαμαράς σίγουρα όχι. Υπήρξε απλώς μια ακροδεξιά παρένθεση ανάμεσα σε δύο σοσιαλιστές ηγέτες. Με αποτέλεσμα να τον πετάξει το σύστημα σαν τρύπια καπότα.

Στον ΓΑΠ οφείλουμε πολλά. Κυρίως, χάρη στον ΓΑΠ οφείλουμε πολλά. Όμως λυπάμαι, αλλά it’s just mathematics. Ο Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός. Οπότε… ave Tsipras (τώρα που το σκέφτομαι ίσως αδικείται που δεν έγινε και αυτός σαλάτα σαν τον Καίσαρα. Tsipras salad. Δεν είναι κακή ιδέα).

Για το «κόψιμο» της Ελληνοφρένειας από τον Alpha

Ο τσολιάς ερωτηθείς για το «κόψιμο» της τηλεοπτικής ελληνοφρένειας από τον Alpha πριν λίγο καιρό, πέταξε τη μπάλα στον κανάλι. «Καθ’ ύλην αρμόδιο να απαντήσει είναι το κανάλι. Η θέση μας είναι πως μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας σαν την Ελληνοφρένεια δεν κόβεται. Λογοκρίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν πρόκειται για δάκτυλο του ΣΥΡΙΖΑ και εάν ο Κοντομηνάς είναι δυνατό να υποχώρησε σε πιέσεις ανθρώπων της κυβέρνησης σχολίασε: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι τέτοιο. Η μόνη αποδειγμένη απόπειρα λογοκρισίας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ όπως προείπα, είναι όταν 25 βουλευτές του το ζήτησαν εγγράφως στο ΕΣΡ[….]».

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις δεσμεύσεις του κάθε καναλάρχη ή διευθυντή ούτε τι εκκρεμότητες μπορεί να έχει με τη Δικαιοσύνη ούτε τι χρέη μπορεί να έχει προς το δημόσιο και να αναγκάζεται να υποχωρήσει στις πιέσεις οποιαδήποτε κυβερνήσεις ή μελλοντικής κυβέρνησης. Ούτε με αφορά […]».

Για τη συνέντευξη με τον Άδωνι

Ερωτηθείς σχετικά για την συνέντευξη που πήρε στην εκπομπή από τον Άδωνι Γεωργιάδη και το ότι αυτή επικρίθηκε με δριμύτητα καθώς έδωσε την ευκαιρία να προβάλει το προσωπείο του άνετου σύγχρονου και φιλικού προς τον πολίτη πολιτικού απάντησε: «Την ευκαιρία που αναφέρετε στο εν λόγω πρόσωπο την έδωσε ο σοφός λαός με την ψήφο του. Το προσωπείο του άνετου ο Άδωνις δεν είχε ανάγκη να το προβάλει από τη δική μας εκπομπή, το κάνει καθημερινά σε όλες τις άλλες».

Πρόσθεσε δε: «Όποιος είδε τον ακροδεξιό Γεωργιάδη – υμνητή της χούντας και των SS, πωλητή των βιβλίων του Χίτλερ και του Πλεύρη ως φιλικό προς αυτόν, μάλλον ήταν έτοιμος να τον δει φιλικά έτσι και αλλιώς. Εμείς είδαμε έναν νευρικό και αμήχανο για πρώτη φορά Άδωνη να δέχεται για πρώτη φορά κανονικές ερωτήσεις από κάποιον που σαφώς δεν τον θεωρούσε σοβαρό και φωστήρα της πολιτικής, όπως κάνουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που τον φωνάζουν για να τον γλείψουν. Παρ’ όλα αυτά έχει ψηφίσει το ίδιο μνημόνιο εξαθλίωσης με τον Παππά και τη Γεροβασίλη που ήταν καλεσμένοι σε προηγούμενες εκπομπές και που δεν σόκαραν το φιλοθεάμον κοινό».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…