Newsroom

Newsroom

Τσιτσιπάς: «Ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι Ελληνας» – Χαμός στο Twitter

Ακούτε εκεί στο Χόλιγουντ;

AP21209216754981

Κατάφερε πάλι να γίνει επίκεντρο συζητήσεων και… αντιδράσεων ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, όπως φαίνεται, παρακολούθησε την τελευταία ταινία του James Bond και κατέθεσε τη δική του πρόταση για τον επόμενο «πράκτορα».

«Παιδιά, πέρα από την πλάκα, ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Έλληνας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς που αποφάσισε να παρέμβει δυναμικά στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το ποιος πρέπει να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ.

Αρκετά διαφορετική άποψη από αυτήν του Στέφανου είχαν οι χρήστες του Τwitter. Δεκάδες ήταν τα σχόλια που «στόλισαν» και σχολίασαν την πρόταση του σπουδαίου τενίστα.

Για παράδειγμα κάποιος σχολίασε ότι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα έπρεπε να είναι κάποιος που θα λέγεται Στέφανος και με επώνυμο Τσιτσιπάς, με άλλον χρήστη να του απαντά σκωπτικά: «Όχι, δεν μπορούμε να έχουμε έναν Μποντ που κρύβεται στην τουαλέτα κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα».

Το κορυφαίο tweet ωστόσο ήρθε από την WTA που απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά με ένα περιπαιχτικό gif της… Σάκκαρη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…