Τσίπρας: Σύντομα ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει τις θετικές αλλαγές που έρχονται

«Τούτες τις ώρες πρέπει όλοι μας, εμείς πρωτίστως αλλά και οι εταίροι μας, να γνωρίζουμε με πόσες θυσίες του ελληνικού λαού επιτεύχθηκε αυτό που επιτεύχθηκε» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

5b2ce5001dc524db0d8b4568

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι «αυτές οι θυσίες δεν οφείλονται μόνο σε λάθη δικά μας» και πως «ορισμένες, αρκετές πολύ σημαντικές θυσίες, οφείλονται και σε λάθη που έγιναν λόγω του περιεχομένου των προγραμμάτων, όπως αυτά διαμορφώθηκαν από εκείνους που τα διαμόρφωσαν, όχι από εμάς». «Αυτό είναι πια αποδεδειγμένο» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «αυτά τα λάθη θα ληφθούν υπόψη, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, όταν μάλιστα η ομολογία προέρχεται από το υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο πλαίσιο της ΕΕ». «Έκανα αυτό που θα έκανε καθένας στη θέση μου, κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έκανα το χρέος μου, αυτό επέβαλε και η συγκυρία αλλά και η ιστορία και η προοπτική της χώρας» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τσίπρας: Σύντομα ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει τις θετικές αλλαγές που έρχονται

Σύντομα ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει τις θετικές αλλαγές που έρχονται, και αφορούν τόσο το 2018 με τη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου, αλλά και τα επόμενα χρόνια με το κύμα επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόνισε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός. Παράλληλα δήλωσε πως η κυβέρνηση δεσμεύεται στους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί, αλλά σημείωσε ότι είναι πια στη διακριτική ευχέρεια τής κάθε κυβέρνησης που εκλέγει ο ελληνικός λαός, να επιλέγει τα μέσα προκειμένου να υλοποιήσει αυτούς τους στόχους και αυτό είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη χώρα.

«Ήσασταν αταλάντευτα προσανατολισμένος στην άποψη να παραμείνει η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης και κάποτε θα έρθει η ανταμοιβή. Ομολογώ ότι είχατε δίκιο» τόνισε ακόμη ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ευχαρίστησε.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…