Newsroom

Newsroom

Τσίπρας σε Τρέμη: Είστε και εσείς θύμα της διαπλοκής (video)

Τι απάντησε η Όλγα Τρέμη στον Αλέξη Τσίπρα

2027869

Μια απροσδόκητη προσωπική αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Η κ. Τρέμη έκανε μια ερώτηση στον πρώην πρωθυπουργό σχετικά με τη διαπλοκή στην Ελλάδα, πιέζοντάς τον να εξηγήσει με παραδείγματα τι εννοεί.

Ωστόσο, το παράδειγμα που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας ίσως να ξάφνιασε πολλούς, αφού υποστήριξε την άποψη ότι και η ίδια έγινε θύμα αυτής της διαπλοκής, προφανώς αναφερόμενος στην ξαφνική αποχώρησή της από την ΕΡΤ.

«Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ως τροχονόμος, αισθάνομαι ως παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς», απάντησε η Όλγα Τρέμη σηκώνοντας το «γάντι», πριν ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια…

Δείτε το στιγμιότυπο στο 36.47 του βίντεο

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…