Newsroom

Newsroom

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν σταματήσατε να χαμογελάτε… Είναι χαμόγελο επιτυχίας; (video)

Το μόνιμο χαμόγελο του πρωθυπουργού καυτηρίασε ο Αλέξης Τσίπρας

5361895

Αιχμηρή κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε ψεύτικη τη συγγνώμη του Μητσοτάκη και στη συνέχεια στάθηκε στα ειρωνικά χαμόγελα και γέλια του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για ανυπέρβλητη αλαζονεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι ο Κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής χαμογελώντας, με το ίδιο δηλαδή ακριβώς ύφος που εμφανίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου, και διερωτήθηκε:

«Δεν σταματήσατε να χαμογελάτε… Είναι χαμόγελο επιτυχίας ή ειρωνείας απέναντι σε μάς τούς αδαείς;

Αυτό το γέλιο σας κύριε Μητσοτάκη πολλαπλασίασε τον πόνο, την απόγνωση, την οργή, για την τραγωδία της φωτιάς. Μιλάμε για πια πρωτοφανή απουσία συναίσθησης για την πραγματικότητα, τους κινδύνους, και το δράμα των ανθρώπων και της κοινωνίας».

Ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι: «Θαρρώ πως έρχεται η στιγμή κύριε Μητσοτάκη, που θα υπάρξει ένα διαφορετικό μήνυμα εκκένωσης στο 112. Όχι από σας για τους πολίτες, αλλά από τους πολίτες για σας».

Σημειώνεται πως η «για γέλια» εμφάνιση του πρωθυπουργού  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ενώ μιλούσε για τις καταστροφικές πυρκαγιές είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…