Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run

Απάντηση στα ίσια από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο κλίμα φόβου που καλλιεργεί η κυβέρνηση, μέσω του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα. Ο…

tsipras 2 11

Απάντηση στα ίσια από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο κλίμα φόβου που καλλιεργεί η κυβέρνηση, μέσω του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι:”Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν”.
Αυτά τόνισε τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του Επικοινωνιακού Επιτελείου του κόμματος.
Ο Αλέξης Τσίπρας ασκώντας δριμύα κριτική στον πρωθυπουργό επεσήμανε επίσης ότι: “O πρωθυπουργός είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν”.
Ο κος Τσίπρας εκτόξευσε και βέλη προς την κατεύθυνση της Σοφίας Βούλτεψη σχολιάζοντας τα περί πιστωτικού γεγονότος δηλώνοντας ότι υπονομεύει αδίστακτα τη Δημοκρατία.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…