Τσίπρας: Ο λαός θα πάρει το μέλλον στα χέρια του – Εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας (βίντεο)

Πλήθος δημοσιογράφων πολιόρκησε τον Αλέξη Τσίπρα όταν εμφανίστηκε στην Κυψέλη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Αυτή τη φορά μάλιστα είχε…

2369479

Πλήθος δημοσιογράφων πολιόρκησε τον Αλέξη Τσίπρα όταν εμφανίστηκε στην Κυψέλη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Αυτή τη φορά μάλιστα είχε προβλεφθεί να στηθεί «βήμα» για να μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις προηγούμενες εκλογές είχε αναγκαστεί να ανέβει σε καρέκλα, προκειμένου να μπορέσει να κάνει δηλώσεις στη «θάλασσα» από τα μικρόφωνα που είχε μπροστά του.

Στη δήλωσή του, ο κ. Τσίπρας έστειλε μήνυμα κατά της αποχής, ενώ μίλησε για εντολή ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας, που θα συνεχίσει τις μάχες εντός και εκτός των συνόρων.

«Η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων προσέρχεται στις κάλπες. Ο λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν για αυτόν. Θα πάρει το μέλλον στα χέρια του», είπε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για επισφράγιση της μετάβασης σε νέα εποχή. Παράλληλα μίλησε για ισχυρή εντολή, για τη συνέχεια της σταθερότητας και της προοπτικής. «Μίας εντολής για ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας και κυβέρνηση μάχης, που θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση να δίνει μάχες για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και μέσα στην χώρα και τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες για να προχωρήσουμε σε τομές και μεταρρυθμίσεις για να ανασάνει ο τόπος. Για να μπορούν οι νέοι να ονειρευτούν και να μείνουν εδώ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Στέλνοντας το μήνυμα «να γίνει ξανά η χώρα ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη», ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε «Αύριο ξεκινά μία καινούρια μέρα την οποία μπορούμε να την κερδίσουμε από σήμερα. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίξουμε δρόμους ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν».