Τσίπρας: "Να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής!" (video)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, περιοδεύοντας στην Κρήτη. Ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του…

aleksis tsipras

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, περιοδεύοντας στην Κρήτη. Ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα αλλά «πλεόνασμα ανεργίας, υγειονομικής φτώχιας και απανθρωπιάς».

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση: τρεις κάλπες αλλά μία επιλογή, να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η ζωή μας, το μέλλον μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κυβέρνηση και τρόικα να καταστρέφουν τη ζωή μας», ανέφερε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εμείς βάζουμε τον πήχυ στο να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και να οικοδομήσουμε από την αρχή με δυσκολίες αλλά αυτοπεποίθηση μία κυβέρνηση που μας αξίζει με αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτακη.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…