Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: Κάθε φορά που έρχομαι στο ΥΠΕΘΑ φεύγω και πιο αισιόδοξος

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την ευκαιρία της άσκησης «Παρμενίων 2016» επισκέφθηκε τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων) όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης.

57f547ec1dc5249a2d8b4598

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Γεώργιου Γιακουμάκη ΠΝ και της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπης Παπαλεωνίδα, παρακολούθησε και έλαβε μέρος στην εκτέλεση του γυμνασίου διαχείρισης αεροσκάφους χαρακτηρισμένου Renegate.

Με το τέλος της παρουσίασης συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για την εξαιρετική σχεδίαση και εκτέλεση της άσκησης, η οποία έχει προσαρμοστεί πολύ κοντά στις πραγματικές συνθήκες.

«Νομίζω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα από τα λίγα πράγματα που δουλεύουν σωστά σε αυτήν τη χώρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, μετά το πέρας της πολύωρης συνάντησης του στο ΥΠΕΘΑ. «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ (στο ΥΠΕΘΑ) φεύγω και πιο αισιόδοξος», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.






Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…