Τσίπρας για Μπογδάνο: Πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου βουλευτής με ρατσιστικές τοποθετήσεις

«Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας

NewsRoom 26/07/2021 | 14:34

Τη θέση του για την ακύρωση της προγραμματισμένης βράβευσης του διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλου από την Προεδρία της Δημοκρατίας, πήρε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λέσβου «Στο Νησί».

«Πολύ θλιβερό αυτό που έγινε με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας για να συμπληρώσει: «Δεν τιμά την Προεδρία να ρίχνει την ευθύνη αλλού ή να απομειώνει τις θεσμικές αρμοδιότητες που την αφορούν. Είναι αδιανόητο ένας βουλευτής με ρατσιστικές τοποθετήσεις να γίνεται πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου. Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν, διότι υποβαθμίζεται ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας.»

«Είναι πολύ υποκριτική η στάση πολιτευτών της ΝΔ που πανηγυρίζουν για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, αλλά εδώ είναι κήρυκες του μίσους και ψηφίζουν νόμους που αποκλείουν την ενσωμάτωση των πολιτών.» είπε στη συνέχεια.