Τσίπρας για Μπογδάνο: Πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου βουλευτής με ρατσιστικές τοποθετήσεις

«Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας

mpogdanos 1

Τη θέση του για την ακύρωση της προγραμματισμένης βράβευσης του διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλου από την Προεδρία της Δημοκρατίας, πήρε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λέσβου «Στο Νησί».

«Πολύ θλιβερό αυτό που έγινε με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας για να συμπληρώσει: «Δεν τιμά την Προεδρία να ρίχνει την ευθύνη αλλού ή να απομειώνει τις θεσμικές αρμοδιότητες που την αφορούν. Είναι αδιανόητο ένας βουλευτής με ρατσιστικές τοποθετήσεις να γίνεται πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου. Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν, διότι υποβαθμίζεται ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας.»

«Είναι πολύ υποκριτική η στάση πολιτευτών της ΝΔ που πανηγυρίζουν για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, αλλά εδώ είναι κήρυκες του μίσους και ψηφίζουν νόμους που αποκλείουν την ενσωμάτωση των πολιτών.» είπε στη συνέχεια.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους