Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: "Εάν φύγει η Ελλάδα απο το ευρώ θα καταστραφεί η Ευρωζώνη"

Μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγήσει στην κατάρρευση της ευρωζώνης, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο…

Μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγήσει στην κατάρρευση της ευρωζώνης, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σήμερα το πρώι στην τηλεόραση του Antenna, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν επιδιώκουμε την έξοδο από το κοινό νόμισμα.

“Αυτό που επιδιώκουμε με κάθε τρόπυο είναι να ανατραπούν οι προθέσεις της κυβέρνησης για τα κοινωνικά άδικα μέτρα” σημείωσε χαρκατηρτιστικά, καθώς επίσης και ότι στο τέλος αυτό που θα κερδίσει θα ναι “η δημοκρατία και η θέληση του ελληνικού λαού να πάρει τα πράγματα στα χέρια του”.

«Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι δεν μπορεί να φύγει μια χώρα από το ευρώ. Αυτό που κατανοούν φοιτητές στα πρώτα έτη των σπουδών τους δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Υφίσταται θέμα ευρώ αν θα διατηρηθεί ως νόμισμα, όχι αν η Ελλάδα θα είναι μέσα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτήρισε μάλιστα το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα ως ένα «ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο».

Αναφορικά με το μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα καταργηθεί, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για διαπλοκή και σημείωσε ότι «αν το 1821 είχαμε ΜΜΕ να εκβιάζουν για την επανάσταση, τότε οι οπλαρχηγοί θα μένανε χωρίς λαό».

Παράλληλα, εκτίμησε ακόμη, ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει λέγοντας ότι «η τρικομματική κοινοπραξία που βρίσκεται υπό κατάρρευση, θα αποτύχει. Και τότε θα πρέπει να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου υγιείς δυνάμεις» και επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Εγώ με το 27% δεν γνωρίζω ποιοι είναι στη λίστα, όμως το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο χρόνια και τώρα το έμαθε και ολόκληρη η κυβέρνηση» σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη φορολόγηση των πλουσίων υπογράμμισε: «Θα δημεύσουμε περιουσίες σε όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό παρανόμως και κερδοσκοπούν».

Δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμος να καθίσει να διαπραγματευτεί με την κ. Μέρκελ. «Είμαι έτοιμος να κάτσω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ακόμη και με τον μεγαλύτερο εχθρό μου. Δεν θα κάνω όμως δηλώσεις μετάνοιας. Όταν κάτσω απέναντι στη Μέρκελ θα ξέρει ότι δεν ήμουν στις λίστες της Siemens ούτε στα μπλοκάκια του Χριστοφοράκου».

Ολοκληρώνοντας είπε ότι “εκλογές θα ζητήσουμε όταν θα είμαστε σε θέση να τις επιβάλλουμε και πιστεύω ότι θα είναι πολύ σύντομα αυτή η στιγμή”.

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…