Τσαπανίδου για Δένδια: «Και στη ΝΔ βλέπουν τον Μητσοτάκη πίσω από τις υποκλοπές»

«Η συγκάλυψη τελειώνει στις 21 Μαΐου και η Δικαιοσύνη επιστρέφει»

5783861

«Ακόμα και στη Νέα Δημοκρατία πλέον δεν μπορούν να συγκαλύπτουν άλλο το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων», τονίζει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

«Οι δηλώσεις του κ. Δένδια δείχνουν ότι και μέσα στο ίδιο του το κόμμα πίσω από τις υποκλοπές βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη»,  σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Η συγκάλυψη όμως τελειώνει στις 21 Μαΐου και η Δικαιοσύνη επιστρέφει», καταλήγει.

Δένδιας για Predator: Εάν κάποιος με παρακολούθησε έγινε υπόλογος κακουργήματος στον μισό πλανήτη

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όλγα Τρέμη και το newsbomb, ο κ. Δένδιας, αφού εξέφρασε τυπικά τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν πράγματι έχει παρακολουθηθεί από το Predator, όπως είχε αποκαλύψει το Documento, έσπευσε να ρίξει αιχμηρά βέλη, κατά… παντός υπευθύνου ωτακουστή.

«Κατ’ αρχήν, δεν μπορώ να αποδεχτώ τη βεβαιότητα ότι υπήρξε κάποιος που προέβη στο απονενοημένο διάβημα να παρακολουθεί υπουργό Εξωτερικών μιας χώρας. Αν αυτό εγένετο, αυτός παραβίασε την έννομη τάξη στις μισές χώρες του πλανήτη. Σε μερικές από αυτές, αυτό δεν γίνεται αντιληπτό ως κάτι ιδιαίτερα ελαφρύ. […] Θεωρώ ότι παρά το τι κυκλοφόρησε θα υπήρξε η λογική αυτοσυγκράτηση σε κάποιον να μην καταστήσει τον εαυτό του υπόλογο εγκληματικής πράξης σε βαθμό κακουργήματος στον μισό πλανήτη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ερωτώμενος για το θέμα της εξαγωγής του Predator από την Ελλάδα προς χώρες της Αφρικής (ενδεχομένως και του Σουδάν που τώρα μαστίζεται από τον εμφύλιο πόλεμο), ο κ. Δένδιας δεν έκρυψε την αμηχανία του απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις.

Ο Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαγωγή του Predator, κάνοντας έμμεση αναφορά στον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιάννη Σμυρλή, υπενθυμίζοντας ότι έχει παραιτηθεί από τη θέση του μετά τις αποκαλύψεις.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.