Τσάμπιονς Λιγκ: Η ώρα των 16 κορυφαίων

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και ο χάρτης των «16» συμπληρώθηκε. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στην κλήρωση της Δευτέρας, όπου θα μάθουμε τα ζευγάρια για τα πρώτα νοκ άουτ, που θα γίνουν 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου (τα πρώτα παιχνίδια) και 6-7 και 13-14 Μαρτίου (οι ρεβάνς).

5a286ad61dc52444348b45ce

Το πιο εντυπωσιακό από χθεσινά μάτς έγινε στο Άνφιλντ, όπου η Λίβερλπουλ συνέτριψε 7-0 τη Σπαρτάκ Μόσχας με χατ τρικ του Κουτίνιο.

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες είναι στο γκρουπ των ισχυρών και οι δεύτερες σε αυτό των αδυνάτων. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις έδρες των δεύτερων, ενώ η προσεχής κλήρωση δεν μπορεί να φέρει αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή που ήταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση.

Και βλέποντας στους… αδύνατους ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν, η Γιουβέντους και η Τσέλσι, καταλαβαίνει κανείς πως τα μεγάλα ματς είναι αναπόφευκτα.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρί Σεν Ζερμέν

Ρόμα

Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι

Μπεσίκτας

Τότεναμ

ΟΙ …ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Βασιλεία

Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι

Γιουβέντους

Σεβίλλη

Σαχτάρ

Πόρτο

Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή: sport-fm.gr

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…