Τσακώθηκαν στον "αέρα" Χρυσοχοΐδης – Τσιμτσιλή (video)

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA όταν παρενέβη τηλεφωνικά ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτο τον τρόπο της παρουσιάστριας.

5a9d53321dc52478488b4622

«Είπατε κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω: ‘’Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους’’, σχολίασε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης για να λάβει άμεσα την απάντηση της παρουσιάστριας η οποία τον διέκοψε για να πει:

«Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου».

Φανερά εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανταπάντησε σε αυστηρό τόνο: «αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας σας παρακαλώ πολύ. Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν- νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω. Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα»!

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξακολουθούσε να είναι αναστατωμένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ;».


ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.