Τσακαλώτος για Σταϊκούρα: Eίναι κάτι σαν να σε κατηγορεί ο Σκρουτζ Μακ Ντακ για τσιγκουνιά

«Σήμερα στην βουλή, στη συζήτηση της ερώτησης για την μεσαία τάξη, λίγο πολύ ο κ. Σταικούρας με κατηγόρησε για ελιτισμό. Που είναι κάτι σαν να σε κατηγορεί ο Σκρουτζ Μακ Ντακ για τσιγκουνιά» αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε σχόλιο του για τη συζήτηση στη Βουλή ερώτησης του στον Χρ. Σταϊκούρα

NewsRoom 04/05/2020 | 23:18

Ολόκληρη η δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτου με αφορμή τη συζήτηση επερώτηση του στον Χρ. Σταϊκούρα σήμερα το βράδυ στη Βουλή: 

Σήμερα στην βουλή, στη συζήτηση της ερώτησης για την μεσαία τάξη, λίγο πολύ ο κ. Σταικούρας με κατηγόρησε για ελιτισμό. Που είναι κάτι σαν να σε κατηγορεί ο Σκρουτζ Μακ Ντακ για τσιγκουνιά.

Η βασική μας διαφορά είναι εγώ προσπάθησα να εκφράσω την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων για το πως θα αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα της υγειονομικής κρίσης και ο κ. Σταικούρας προσπάθησε να εκφράσει την αγωνία της αυτοδικαίωσής του.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ό,τι κάνει η ΝΔ είναι το βέλτιστο και το βέλτιστο μόνο η ΝΔ το κάνει. Και άρα ότι δεν χρειάζεται καμία αλλαγή πλεύσης, δεν χρειάζεται να ενσωματώσει καμία ιδέα ή πρόταση από άλλο χώρο.