Newsroom

Newsroom

Τρόμος στον Πύργο από τον κουκουλοφόρο που κυκλοφορεί με ρόπαλο και πριόνι

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές του Πύργου, για τον εντοπισμό ενός άντρα που σύμφωνα με καταγγελίες κυκλοφορεί τις νύχτες - στο διάστημα 2 με 5 τα ξημερώματα και κυνηγά πολίτες κρατώντας ένα πριόνι και ένα ξύλινο ρόπαλο. Σε άλλες αναφορές γίνεται λόγος ακόμα και για τσεκούρι.

tromos 1

Οι Αρχές που έχουν ενημερωθεί για το θέμα αναζητούν το άτομο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν την ταυτότητά του. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο με ψυχικά προβλήματα, όπως εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει εξαγριωθεί επειδή υπάρχουν κάποιοι που τον περιπαίζουν για την εμφάνισή του σύμφωνα με αναφορές.

Βίντεο που εστάλη στο ilialive.gr παρουσιάζει το άτομο αυτό να πετά το μπουφάν που φορά, τα ξημερώματα του περασμένο Σαββάτου και να κυνηγά κρατώντας τα αντικείμενα στα χέρια του πολίτες στην οδό Ρήγα Φεραίου

Κινείται από την γειτονιά του Αγ. Σπυρίδωνα προς την Αγ. Βαρβάρα τρέχοντας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, όπως εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει εξαγριωθεί επειδή υπάρχουν άτομα που τον περιπαίζουν για πρόβλημα που αντιμετωπίζει και επηρεάζει την εμφάνισή του. Το θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και στα social media.

tromos2

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…