Newsroom

Newsroom

Τρόμος στον Όμιλο Μαρινάκη: Το τηλεφώνημα, η «συγγνώμη» και η παραίτηση που δεν υποβλήθηκε ποτέ

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να τηλεφώνησε δύο φορές στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κρουστάλλη μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για τις διπλές λίστες του ΕΟΔΥ

4860518

Αναστάτωση επικρατεί στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη μετά τα όσα ακολούθησαν της δημοσίευσης του ρεπορτάζ της διευθύντριας σύνταξης του Βήματος Δήμητρας Κρουστάλη για τις διπλές εγγραφές στον ΕΟΔΥ. Ρεπορτάζ που τόσο από τις αποκαλύψεις του Documento όσο και από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Δημοκρατία» επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr την επομένη της δημοσίευσης η κα. Κρουστάλη δέχθηκε τηλεφώνημα προσωπικά από τον ιδιοκτήτη του Οργανισμού τον κ. Μαρινάκη ο οποίος απαίτησε να ζητήσει την επόμενη Κυριακή μέσω του Βήματος συγγνώμη με την κα. Κρουστάλη να του απαντά ότι αν κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει αμέσως μετά να παραιτηθεί. Την επόμενη Κυριακή γράφτηκε ένα κείμενο που επιχειρούσε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες χωρίς η δημοσιογράφος να ζητά συγνώμη με αποτέλεσμα τη Δευτέρα να δέχεται δεύτερο τηλεφώνημα από τον κ. Μαρινάκη στο οποίο της ανακοινώθηκε ότι «η παραίτησή σας (η οποία δεν υποβλήθηκε ποτέ) γίνεται δεκτή»!

Πηγές εντός του Οργανισμού σημειώνουν ότι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στα Μέσα και ειδικά στους συντάκτες για παράδειγμα των υπουργείων οι οποίοι αναρωτιούνται αν από εδώ και μετά «θα γράφουμε καθ’ υπόδειξη του Μαξίμου» ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να υπάρξουν παραιτήσεις – εκπαραθυρώσεις και σε ανώτερα κλιμάκια.

Σε κάθε περίπτωση το πραγματικό ερώτημα είναι τι συνέβη και ο κ. Μαρινάκης, αποφάσισε να προκαλέσει τέτοιο πρόβλημα στο εσωτερικό των Μέσων τα οποία είναι στην ιδιοκτησία του από τη στιγμή που ειδικά το τελευταίο διάστημα είχε δείξει μια διάθεση να κρατήσει τουλάχιστον τα προσχήματα σε ιστορικές εφημερίδες οι οποίες ουδέποτε ήταν παρακολούθημα της ΝΔ.     

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…