Τρόμος στο Μαξίμου για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών

Τρομάζει το Μαξίμου η σύσταση του ΣΥΡΙΖΑ ο σχηματισμός κυβέρνησης ειδικού σκοπού για τις υποκλοπές

4922798

Σαν ελατήριο πρέπει να πετάχτηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει για κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τη σύσταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμα και στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης ειδικού σκοπού, γεγονός που προδίδει η ταραχή με την οποία αντέδρασε ο Άκης Σκέρτσος.

Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έβαλε οριστικό τέλος στα όποια υποτιθέμενα σενάρια για «κυβέρνηση ηττημένων» η για μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει με ψήφο ανοχής. Ωστόσο, σε ερώτηση του Documento για το ενδεχόμενη σχηματισμού κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ο κ. Τσίπρας αφού επανέλαβε ότι ο βασικός στόχος είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης μακράς πνοή, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει εκ των προτέρων την πιθανότητα.

«Σε ερώτηση που δέχθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, πρόσθεσε ακόμη μία στις πολλαπλές εναλλακτικές διακυβέρνησης που έχει κατά καιρούς αναφέρει και οδηγούν σε παραλυσία και αστάθεια. Μετά, δηλαδή, από την κυβέρνηση ηττημένων και την κυβέρνηση ανοχής, τώρα εφευρίσκει και μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας πιστοποιεί αμετάκλητα ότι τον ενδιαφέρει διψασμένα, αποκλειστικά και μόνο η εξουσία και όχι η ευημερία του ελληνικού λαού» είχε αναφέρει λίγο πριν.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως η απειλή που νιώθει το Μέγαρο Μαξίμου δεν προέρχεται μόνο από το παραπάνω σενάριο, αλλά από την ξεκάθαρη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως «στόχος μου δεν είναι μια κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού, αλλά μια κυβέρνηση τετραετίας, σταθερότητας, μακράς πνοής που θα συμπεριλάβει και όλους αυτούς τους Ειδικούς Σκοπούς που είναι καίριας σημασίας για τη Δημοκρατία μας”.

«Μας λέει, δηλαδή, ότι σε μια εποχή μεγάλων διεθνών κρίσεων, εθνικών προκλήσεων και αδήριτης ανάγκης για σταθερότητα και ισχυρή ηγεσία είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε εκτρωματικό σχέδιο διακυβέρνησης εξυπηρετεί τις τυφλές του επιδιώξεις» αναφέρει ακόμα ο εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου, για να καταλήξει σε μία ακόμα επανάληψη των φοβικών και κοινότυπων συνθημάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες δεν θα τον ακολουθήσουν διότι δεν θέλουν να ζήσουν μια «δεύτερη φορά στη συμφορά». Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι η καλύτερη απάντηση στους άφρονες τυχοδιωκτισμούς» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…