Newsroom

Newsroom

Τρόμος σε δρόμο στην Κίνα: Τίγρης το έσκασε από το κλουβί και κυνήγησε παιδιά (video)

Τρομακτικές στιγμές έζησαν άνθρωποι στην Κίνα όταν σε τοπικό πανηγύρι τίγρης κατάφερε να αποδράσει από το κλουβί του και να επιτεθεί στο πλήθος. Τραυμάτισε δυο παιδιά, ευτυχώς όχι σοβαρά.

5a1c095e1dc524662c8b46a8

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Λινφέν της επαρχίας Σανξί, όπου είχε προσκληθεί το τσίρκο για να μετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στις σκηνές που κατέγραψε κάμερα εκατοντάδες άνθρωποι διακρίνονται γύρω από το ατσάλινο κλουβί καθώς ο θηριοδαμαστής προσπαθούσε μ’ ένα ραβδί να βάλει το πελώριο αιλουροειδές να κάνει το «νούμερό» του. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο τίγρης στην αρχή αμύνθηκε, αλλά στη συνέχεια έγινε επιθετικός και κατάφερε πέφτοντας στο κλουβί να ρίξει μια πλευρά του και να ξεφύγει.

Πανικόβλητοι θεατές άρχισαν να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να γλιτώσουν από το θηρίο. Οι τοπικές αρχές κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να πιάσουν την τίγρη και να τη βάλουν πίσω στο κλουβί.

Τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν από την επίθεση μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Δείτε το video:



Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…