Newsroom

Newsroom

Τρομοκρατήστε τους δημοσιογράφους

Δεν είμαι ούτε εισαγγελέας, ούτε ντεντέκτιβ, ούτε τραπεζίτης να πω αν είναι γνήσια ή όχι η λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε…

Δεν είμαι ούτε εισαγγελέας, ούτε ντεντέκτιβ, ούτε τραπεζίτης να πω αν είναι γνήσια ή όχι η λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό του Hot Doc (εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι), αν έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί ονόματα σε αυτή, αν η εμφάνιση κάποιου ονόματος σε αυτή σημάνει ντε και καλά ότι είναι φοροφυγάδες.

Όλα αυτά πρέπει να τα βρουν άλλοι. Εγώ θα καταγγείλω μόνο την ύποπτη βιασύνη του Συστήματος να συλλάβει τον Βαξεβάνη και να τον σύρει στα δικαστήρια.

Αναρωτιέμαι αν μέσα σε αυτή τη λίστα δεν διαβάζαμε μεγάλα ονόματα εκδοτών, επιχειρηματιών, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλογιατρών και γνωστών λοιπών στυλοβατών του συστήματος, θα κυνηγούσαν νύχτα Σαββάτου να συλλάβουν τον Βαξεβάνη.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν υπήρξε αυτή η ίδια βιασύνη σύλληψης εκδοτών και δημοσιογράφων που έχουν δημοσιεύσει το τελευταίο δίμηνο διάφορες λίστες με ονόματα καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και πολιτικών που τους ψάχνει το ΣΔΟΕ να δει αν τα πλούτη τους τα έχουν δηλώσει ή τα κρύβουν.

Δηλαδή γιατί όλοι αυτοί οι προηγούμενοι «λιστοδημοσιογράφοι» (προσοχή, με γιώτα η λέξη και όχι με ήτα για να μην… πάει το μυαλό σας αλλού) δεν πειράχτηκαν σε τίποτα και ο Βαξεβάνης, ένας μαχητικός, εκλεκτός και με υψηλό ήθος συνάδελφος, κυνηγιέται μέσα στη νύχτα, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ στο περιοδικό του.

Επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου η απάντηση είναι μία: γιατί με αυτή τη δίωξη Βαξεβάνη το Σύστημα (εκδότες, επιχειρηματίες, εταιριάρχες, κρατικά λαμόγια και λοιποί συγγενείς), θέλει να στείλει σε όλους εμάς της μαχόμενης καθαρής δημοσιογραφίας το μήνυμα «βουλώστε το αλλιώς σας περιμένει η τύχη του Βαξεβάνη». Δηλαδή τρομοκρατείστε τους Έλληνες δημοσιογράφους μέσα από τη δίωξη Βαξεβάνη.

Εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι καλύτερα μην τους πούμε πού τους γράφουμε αυτούς που μας στέλνουν το μήνυμα μέσα από την ιστορία Βαξεβάνη.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…