«Τρομοκρατία» αστυνομικών στα Εξάρχεια-Σπάνε πολυκατοικία και προχώρησαν σε συλλήψεις (video)

Ένα ακόμη βίντεο δείχνει την προκλητικότητα από τις   αστυνομικές δυνάμεις  μετά τη μαζική πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

astinomikoi

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το βίντεο όπου έδειχνε αστυνομικό  των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος, στα Εξάρχεια. Σήμερα ένα ακόμη βίντεο που δημοσιεύει η «Αυγή» δείχνει το  άγριο πρόσωπο της καταστολής που έδειξε για άλλη μία φορά η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη μαζική πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, και προκαλεί έντονο προβληματισμό.  Στο βίντεο φαίνεται  η στιγμή που άνδρες της ομάδας «Δράση» σπάνε πολυκατοικία στα Εξάρχεια Συγκεκριμένα, στην οδό Τζαβέλλα, και ενώ δεν συνέβαινε κάτι ώστε να δικαιολογεί την επίθεση της αστυνομίας, οι άνδρες της ομάδας «Δράση» επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να μπουν στην πολυκατοικία ώστε να προστατευθούν από την απρόκλητη βία των αστυνομικών, ωστόσο οι τελευταίοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας και προχώρησαν σε τουλάχιστον δύο συλλήψεις. Όπως σημειώνει η Αυγή  στην πολυκατοικία μένουν ο πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» Σπύρος Βασιλείου και ο συγγραφέας Δημήτρης Τσεκούρας.

 

Μάλιστα σε άλλο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικές δυνάμεις να απωθούνε με την βία φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στο σημείο 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων