Στην Ιαπωνία βρίσκονται οδηγοί και ομάδες της Formula 1 ενόψει του τρίτου αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει την Κυριακή, με τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής να έχουν ένα αρκετά τρομακτικό ατύχημα.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτών ο οδηγός της Alpine, Τζακ Ντούχαν, έχασε τον έλεγχο στο τέλος της μεγάλης ευθείας με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων, καταστρέφοντας το μονοθέσιο του.
Μάλιστα αυτόπου σοκάρει περισσότερο είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που το αμάξι ξεκινάει την πορεία του προς τον τοίχο είχε αναπτύξει ταχύτητα 320 χιλιομέτρων, με τον νεαρό οδηγό να προσπαθεί μάταια να το κρατήσει στην πίστα.
Για καλή τύχη του 22χρονου οδηγού η Alpine αποδείχθηκε ένα αρκετά ασφαλές μονοθέσιο, με αποτέλεσμα να βγει απ’ αυτό σώος και αβλαβής, παρά τη σφοδρή σύγκρουση.
Διαβάστε επίσης:
Πάνος Βλάχος: «Έγραψα τον στίχο για Άδωνι και Πορτοσάλτε γιατί είμαι άνθρωπος, όχι βόδι» (video)
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr