Τρολάρισμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Θα δώσω τα €35.000 σε πανεπιστήμια γιατί… «δεν είναι δα και αγροτική αποζημίωση»

Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, ο Τσίπρας δεν είναι... «αγρότης»

5599596

Τον… «αγρότη» πρωθυπουργό καυτηρίασε σε σχόλιό του στο twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη βράβευση του ίδιου, αλλά και του Ζόραν Ζάεφ με το Βραβείο Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών λαών, για την ιστορικής σημασίας Συμφωνίας των Πρεσπών, που έλυσε δια παντός τη φιλονικία μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας για το ονοματολογικό ζήτημα.

Στην ανάρτησή του, όπως και στη χθεσινή του ομιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τα χρήματα που έλαβε από τις διεθνείς βραβεύσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην πανεπιστημιακή κοινότητα, με σκοπό να βραβευτούν φοιτητές που θα κάνουν τις καλύτερες διπλωματικές εργασίες. 

Ωστόσο, στο twitter, δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί και τον πολιτικό του αντίπαλο Κυριάκο Μητσοτάκη, που όπως είχε αποκαλύψει το Documento, και επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε λάβει αγροτικές επιχορηγήσεις ύψους περίπου 8.000 ευρώ για κάποιες εκτάσεις που κατέχει στην Κρήτη.

«Τα 35.000€ που συνοδεύουν το Βραβείο Ειρήνης το οποίο μοιραστήκαμε με τον Ζ. Ζάεφ, δεν είναι ιδιωτικό έπαθλο. Δεν είναι δα και αγροτική αποζημίωση. Είναι εθνικό το βραβείο, γι’ αυτό αποδίδεται σε 5 πανεπιστημιακά τμήματα ώστε να βραβεύεται η καλύτερη διπλωματική εργασία φοιτητών», έγραψε καυστικά στο twitter o Αλέξης Τσίπρας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…