Τρολάρισμα Τσίπρα για αστυνομία, Χρυσοχοΐδη και… Γκόθαμ Σίτι: Επιστρέφουμε στο ’60

Με εικόνα του Χρυσοχοΐδη να κυνηγά τον Τζόκερ σχολιάζει το επίμαχο περιστατικό ο Αλέξης Τσίπρας

Σε πολύ έντονο ύφος κινήθηκε το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το περιστατικό της αστυνομικής εφόδου στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ κατά τη διάρκεια της προβολής του Joker.

Στην ανάρτηση ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει την πολύ θετική του γνώμη για την ταινία, την οποία, όπως λέει παρακολούθησε πριν από μια εβδομάδα.

«Που να φανταστώ ότι μια εβδομάδα αργότερα η νέα «προοδευτική» κυβέρνηση της ΝΔ, με εντολή μάλιστα λειτουργών του Υπουργείου Πολιτισμού, θα έβαζε την ΕΛ.ΑΣ να αποκαταστήσει την τάξη; Και να μας επιστρέψει αισίως στη δεκαετία του ’60, ίσως και ακόμη πιο πίσω…

»Την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε τελικά το Σάββατο το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ ο κος Χρυσοχοίδης. Όχι παίζουμε…», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, συνοδεύει το σχόλιό του με μια εικόνα που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, όπου παρουσιάζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κυνηγά τον εμβληματικό Τζόκερ (Χοακίν Φοίνιξ).