Τρολάρισμα από Ακρίτα και Twitter για βάπτιση Άδωνη: Το θέμα είναι ότι ένα καημένο μωράκι θα τον έχει νονό

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της τρόλαρε τον υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με τη βάπτιση στην οποία παρευρέθηκε ως νονός την Κυριακή.  Άγριο “τρολάρισμα” για την “Βεβαίωση κατ’εξαίρεσης” του νονού Άδωνι Γεωργιάδη και από τους χρήστες στο  twitter 

NewsRoom 15/03/2021 | 23:23

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε μια ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε πως έγινε νονός σε βάπτιση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/03), στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα, εν μέσω lockdown. Ο ίδιος θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως έχει δοθεί ειδική άδεια από την Πολιτική Προστασία. Την δικαιολογία-απάντηση- του Άδωνη έσπευσε να σχολιάσει με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε: «Το θέμα δεν είναι αν το βάφτισε νόμιμα ή παράνομα. Το θέμα είναι ότι ένα καημένο μωράκι θα έχει νονό τον Αδωνη»

 

 

Άγριο “τρολάρισμα” στο Twitter για την “Βεβαίωση κατ’εξαίρεσης” του νονού Άδωνι Γεωργιάδη 

Και  το Twitter αντέδρασε όχι μόνο με οργή αλλά και με “τρολάρισμα” του νονού Άδωνι Γεωργιάδη για την άδεια που σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μπορεί να πάρει όποιος κάνει αίτηση στην Πολιτική Προστασία.