Newsroom

Newsroom

Τρολάρει ο Σταϊκούρας; Οι πολίτες μου ζητούν να αυξήσουμε τον ENΦΙΑ (video)

Ειρωνικά γελάκια από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

5301027

Το μάθαμε κι αυτό από τον Χρήστο Σταϊκούρα… Οι πολίτες είναι τόσο ενθουσιασμένοι με τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών και τις αναμενόμενες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ, που του τηλεφωνούν και του ζητούν να αυξήσει τον φόρο.

Ελπίζουμε ο υπουργός Οικονομικών στη σημερινή του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ να είχε απλά όρεξη για χιουμοράκι, γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να εξηγηθούν τα όσα δήλωσε. Εκτός, που είναι και το πιο πιθανό, όπως και υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης, ο Χρήστος Σταικούρας ζει σε κάποιον δικό του κόσμο, σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι επικοινωνούν συμπατριώτες μου από τα νότια προάστια ή από το Πόρτο Χέλι – σας φέρνω χαρακτηριστικά παραδείγματα – που έχουν δει τη σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Μου επιβεβαιώνουν πού γίνονται οι συναλλαγές, σε πολύ χαμηλότερες αντικειμενικές από τις εμπορικές, και θεωρούν ότι είναι εύλογο να αυξηθεί σε αυτούς ο ΕΝΦΙΑ. Απλά δεν θα ‘θελαν να αυξηθεί ισόποσα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών», σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας κάνοντας τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΙ να «ξυπνήσουν»  για λίγο.

«Συγγνώμη, μισό λεπτό, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας λένε: αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, έκπληκτος τον υπουργό.

«Είναι άνθρωποι, οι οποίοι λένε ότι είναι σωστό αυτό που κάνετε ως άσκηση», απάντησε απτόητος ο Σταϊκούρας, ε και κάπου εκεί έπεσαν κάποια ειρωνικά γελάκια στο πλατό..

Δείτε το σκηνικό:

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…