Newsroom

Newsroom

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette

Αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες στις αστυνομικές αρχές

peripoliko 3

Εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/2 παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα.

Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette, αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, κατά την κατάθεσή του, υποστήριξε ότι σοκαρίστηκε από το τροχαίο και για τον λόγο αυτό εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης. «Hμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσικλετιστή.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.