Newsroom

Newsroom

Τροχαίο Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί, μάρτυρας-«κλειδί», που αναζητούσε η οικογένεια του Ιάσονα

Είναι ο άνθρωπος που κινούνταν με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον μοτοσικλετιστή, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που όχημα της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

5261980 4

Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αποτελεί μάρτυρα – κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός ταξί κινείτο ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο Ιάσονα, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου απηύθυνε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις αρχές όλα όσα είδε.

Σύμφωνα με το «Open», ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την Αστυνομία και θα καταθέσει την Τρίτη στην Αστυνομία όλα όσα είδε για το τροχαίο.

Επίσης, ένας οδηγός κούριερ που περνούσε, επίσης, από το σημείο εντοπίστηκε και φέρεται να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές. Όπως ισχυρίζεται, ο 23χρονος πέρασε με πράσινο όταν συνέβη το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, τα κρίσιμα εκείνα λεπτά, παρά τη σοβαρότητα των λεγομένων του, ο αρχιφύλακας της τροχαίας στο σημείο προτίμησε να τον επιπλήξει επειδή δεν φορούσε κράνος, παρά να καταγράψει τη μαρτυρία του για το τροχαίο.

Θα «μιλήσουν» οι κάμερες

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει βίντεο που απεικονίζουν καρέ-καρέ πως έγινε το τροχαίο. Επίσης, κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε χθες Κυριακή ο διανομέας φαγητού που εμφανίζεται σε βίντεο να μιλάει με τροχονόμο και να του λέει ότι είδε το περιστατικό και είδε τον μοτοσικλετιστή να περνάει νόμιμα με πράσινο το φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ακαδημίας.

Όσον αφορά στη συμπεριφορά του τροχονόμου, που εμφανίζεται να έχει φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει κατά πόσο πρέπει ή όχι να διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Η συμπεριφορά του καταδικάζεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Επίσης, διευκρινίζεται ότι δεν είναι μόνο ότι ο τροχονόμος μίλησε απρεπώς στον διανομέα αλλά και ότι δεν κράτησε τα στοιχεία του για να δώσει κατάθεση ως αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…