Τροχονόμοι…

«Δολοφονήθηκε ένας νέος άνθρωπος γιατί οι αρχές και η πολιτική ηγεσία αδράνησαν»

5787346

Ποιος φταίει για τον δολοφονημένο Μιχάλη, οπαδό της ΑΕΚ, από τους νεοναζί Κροάτες χούλιγκανς; Μα οι τροχονόμοι που δεν τους σταμάτησαν!!! Ας είχε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η ηγεσία ΕΛΑΣ ειδοποιηθεί έγκαιρα από τη Europol, και τις άλλες επίσημες αρχές της αλλοδαπής ότι επίκειται η κάθοδος των οργανωμένων δολοφόνων.

Εδώ το έγκλημα ξεπλένεται με την αποπομπή των τελευταίων τροχών της αμάξης, των αξιωματικών της …τροχαίας!!! Αρκεί και μένει στο απυρόβλητο ο Οικονόμου και ο κάθε Οικονόμου, στο απυρόβλητο η πολιτική ηγεσία και φυσικά ο Μητσοτάκης και οι επιλογές του.

Αυτή είναι η τακτική των νεοφιλελεύθερων «αρίστων» της υποκρισίας που μας κυβερνούν. Και που η πλειοψηφία τους έδωσε και μια δεύτερη ευκαιρία να κρύβονται όταν η περίστασις το απαιτεί. Τα ίδια έκαναν στο έγκλημα των Τεμπών. Εκεί έφταιγε ένας σταθμάρχης και όχι η εγκληματική πολιτική της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών η οποία αγνόησε προκλητικά τα εξώδικα της Ένωσης Μηχανοδηγών και τις φωνές της αντιπολίτευσης ότι επίκειται τραγωδία.

Τα ίδια έκαναν με τις υποκλοπές. Εκεί έφταιγε ο ανιψιός Δημητριάδης και ο Κοντολέων – προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη -και όχι ο έχων την θεσμική ευθύνη πρωθυπουργός οποίος φρόντισε με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του το 2019 να αναλάβει προσωπικά την ΕΥΠ!! Και ακόμα περιμένουν κάποιοι αφελείς τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Τη δικαιοσύνη, η οποία στα υψηλά κλιμάκια κατάντησε φερετζές μιας απολυταρχικής διακυβέρνησης. Κι ας ψάχνουν Ευρωπαίοι εισαγγελείς και ευρωπαϊκά κράτη τις σκοτεινές διαδρομές του predator. Κι ας ψάχνουμε εμείς οι ιθαγενείς μπας και βρούμε ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας στους κατά τ’ άλλα «άριστους» παρακολουθούμενους της κυβερνητικής κουστωδίας και της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος.

Τα ίδια και στις πυρκαγιές. Δεν είναι εγκληματικά ανέτοιμη και σμπαραλιασμένη η πολιτική προστασία παρά τις μεγαλόστομες πομφόλυγες του Μητσοτακισμού, αλλά φταίει η ριμάδα η κλιματική κρίση. Άλλωστε 107 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν το 112 για πάσαν χρήση και πάσαν …μαλακίαν. Κι ας κάηκε η μισή Ελλάδα στη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κι ας βοούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι το συντονισμό της πυρόσβεσης τον είχαν εθελοντικές ομάδες πολιτών, ότι λείπουν 3500 πυροσβέστες ενώ έχουμε υπεραριθμία αστυνομικών. Ναι, αλλά δεν τρέχει και τίποτα άμα βγει το «μάτι» της χώρας, αφού για κάθε κυβερνητική αβελτηρία οι γνωστοί τυμβωρύχοι θα ανατρέχουν στο …Μάτι… Ζούμε σε μια χώρα «όλο νόμοι κι αστυνόμοι, και κυρίως [κυβερνητικοί]… υπονόμοι»!!

Δολοφονήθηκε ένας νέος άνθρωπος γιατί οι αρχές και η πολιτική ηγεσία αδράνησαν. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός θα είχε παραιτηθεί. Στην καθ’ ημάς Μπανανία ο Οικονόμου δήλωσε: «Θα ήταν ο εύκολος δρόμος αυτός της παραίτησης. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου και θα δουλέψουμε σκληρά και αυτή είναι η εντολή που έδωσαν οι πολίτες». Καταλάβατε πολίτες; Αυτή την εντολή του δώσατε. Ποιος άραγε θα απολογηθεί εμπράκτως στη χαροκαμένη μάνα του Μιχάλη;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας