Newsroom

Newsroom

Τροχαίο στη Νέα Ερυθραία: Μητέρα έγινε «ασπίδα» για το 30 ημερών βρέφος της

Παρασύρθηκε μαζί με τα δύο της παιδιά από μηχανάκι - "Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, δε θυμάμαι τι έγινε"

CropImage 9

Θύμα τροχαίου έπεσαν το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου μία μητέρα με τα δύο της παιδιά στη Νέα Ερυθραία, με το ένα εκ των παιδιών, ένα βρέφος μόλις 30 ημερών, να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα με το 30 ημερών βρέφος στην αγκαλιά της και κρατώντας το άλλο της παιδί από το χέρι επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Χαριλάου Τρικούπη. Την ώρα που περνούσε μπροστά από ένα σταματημένο λεωφορείο, ένα μηχανάκι που οδηγούσε 46χρονος προσπέρασε από δεξιά το λεωφορείο και έπεσε πάνω τους.

Η ίδια δήλωσε στο Star: “Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, δε θυμάμαι, δεν ξέρω τι έγινε. Το ένα μου παιδί είναι στο Παίδων γιατί έχει χτυπήσει το κεφαλάκι του. Είναι μόλις 30 ημερών. Του έκαναν αξονική για να δουν τι συμβαίνει. Το άλλο μου παιδί έχει χτυπήσει στο σαγόνι”.

Αυτόπτης μάρτυρας, από την πλευρά του, ανέφερε πως η γυναίκα αντιλήφθηκε τη μηχανή και ακαριαία έσπρωξε το ένα παιδί της να ανέβει στο πεζοδρόμιο, ενώ προστάτευσε με το σώμα της το βρέφος.

Σεισμών συνέχεια σε Αμοργό και Σαντορίνη – Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες στα σχολεία

6456860 1

Σεισμών συνέχεια σε Αμοργό και Σαντορίνη – Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες στα σχολεία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Λακαφώσης για νέα βίντεο Τεμπών: Δεν υπάρχουν στη δικογραφία, πρέπει να γίνει ταυτοποίηση

treno tempi

Λακαφώσης για νέα βίντεο Τεμπών: Δεν υπάρχουν στη δικογραφία, πρέπει να γίνει ταυτοποίηση

Αντιδράσεις προκαλούν τα νέα βίντεο που παρέδωσε την Τετάρτη (5/2) στον εφέτη ανακριτή Λάρισας ο…