Newsroom

Newsroom

Τρικυμία στο κυβερνητικό κρανίο – Οι εργαζόμενοι φταίνε για το "μαύρο" στην ΕΡΤ λέει ο Λαζαρίδης

Στους εργαζόμενους επιρρίπτει την ευθύνη για το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας…

Στους εργαζόμενους επιρρίπτει την ευθύνη για το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega και προφανώς ξεχνώντας εκείνα που έλεγε 20 ημέρες πριν ο Σίμος Κεδίκογλου.

Δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, δήλωσε ότι το «μαύρο» δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης, αλλά οφείλεται στο πειρατικό σήμα που εξέπεμπε η ΕΡΤ, καθώς και στην κατάληψη του ραδιομεγάρου. «Το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης. Το μαύρο προέκυψε γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα”, είπε χαρακτηριστικά, λησμονώντας προφανώς τα όσα είχε πει ο Σίμος Κεδίκογλου στις 11 Ιουνίου, όταν αποφασίστηκε το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

“Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Με το ισχύον νομικό πλαίσιο και με κοινή υπουργική απόφαση σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σήμερα το βράδυ”, έλεγε τότε ο Σίμος Κεδίκογλου.