Newsroom

Newsroom

Τρίκαλα: Ελεύθερος με όρους ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του

Ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα η μαραθώνια κατάθεση στον ανακριτή ενός 29χρονου αστυνομικού, που κατηγορείτε για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.  

astynomikos 1 1

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, καταλύτης στην εξέλιξη της υπόθεσης φέρεται να είναι η νεότερη κατάθεση που έδωσε το 4χρονο κοριτσάκι, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατάθεση που καταγράφηκε οπτικοακουστικά και μελετήθηκε σε βάθος.

Ο 29χρονος, λίγο μετά την απολογία του έκανε , μέσω του δικηγόρου του έκανε την εξής δήλωση:

«Η Κατερίνα , η Οικογένεια μου , οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας .

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως του άρθρου 277 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας και την σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης .

Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως , υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα .

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν».

(Φωτό Αρχείου)