Τρικάκια εναντίον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έξω από το σπίτι του

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας χαρακτήρισε την ενεργεία...αντιδημοκρατική

ek xrsx

Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το μεσημέρι και πέταξαν στο δρόμο τρικάκια που αφορούσαν σε πρόσφατη κατάληψη που εκκενώθηκε από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, μια ομάδα αρκετών ατόμων στις 2.30 το μεσημέρι, που κινούνταν με τα πόδια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Καλλιθέα, όταν έφτασαν έξω από την κατοικία του, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή για το περιστατικό, ενώ επίσης σε τοίχους κοντά στο σημείο η ομάδα των ατόμων αυτών έγραψε συνθήματα τα οποία υπογράφονταν από το σύμβολο της αναρχίας.

Δήλωση με αφορμή το περιστατικό έκανε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπροσώπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ακόμα και αυτήν τη συμβολική ενέργεια ως αντιδημοκρατική.

«Αντιδημοκρατικές ενέργειες, όπως η σημερινή στο σπίτι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν πτοούν την κυβέρνηση. Πολύ περισσότερο δε, όταν το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές», ανέφερε.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…