Τριγμοί σε πολιτικό και μιντιακό επίπεδο από το φορτίο κοκαΐνης στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη

Ξαφνική θύελλα ανακοινώσεων έφερε η είδηση για την κατάσχεση από τις ιταλικές αρχές του πλοίου συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη μετά τον εντοπισμό τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

ploio laskaridis

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι πλοίο που ανήκει στην εταιρεία του γνωστού εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη πιάστηκε με κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ στη Βενετία. Μάλιστα η είδηση έδωσε τροφή για να ξεσπάσει θύελλα ανακοινώσεων, από μεριάς της ΝΔ και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Οι αναρτήσεις Κύρτσου και Βελόπουλου που συσχέτιζαν τον Πάνο Λασκαρίδη με το «Πρώτο Θέμα», προκάλεσαν την ανακοίνωση της εφημερίδας, που αναφέρει ότι  ο όμιλος, αλλά και η ιδιοκτησία του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη».

ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος:

«Ενημερώνουμε τους κ.κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Νίκο Σβέρκο καθώς και τους λοιπούς «θαυμαστές μας» ότι το «Πρώτο Θέμα» και η ιδιοκτησία του δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη. Τους καλούμε λοιπόν να ανακαλέσουν άμεσα τις αναφορές τους που σχετίζονται με εμάς και τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επιλέξουμε την οδό της Δικαιοσύνης, κάτι το οποίο δεν έχουμε κάνει ποτέ.»

 

Νωρίτερα και  η ΝΔ σε ανακοίνωση της  τονίζει ότι τα όσα γράφονται σε βάρος της κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη για «πρόσωπα και υποθέσεις» «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους», ενω απειλεί να  προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών

Αναλυτικά:

«Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους.

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό.

Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

λαμια φωτια εργοστασιο

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας.