Τριανταφυλλίδου για δηλώσεις Μητροπολίτη: «Κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται»

Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος.

My project 1 1

Τις απαράδεκτες δηλώσεις για τον βιασμό των γυναικών που έκανε ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε με μήνυμά της μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση, καθώς και ότι δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram πήρε θέση για τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας πως με αυτές «επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα», ενώ ανέφερε και ότι θαύμασε την ψυχραιμία των γυναικών που βρίσκονταν στην τηλεοπτική παρέα.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

«Προσπάθησα να παρακολουθήσω αυτό το απόσπασμα… Μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται… γίνεται όλο και χειρότερο. Και εμείς αποχαιρετάμε τα δικαιώματα των γυναικών και υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα. Και δίνουμε το βήμα σε έναν άνθρωπο να πει τα αδιανόητα μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού. Και αφιερώνουμε χρόνο να του εξηγήσουμε τα αυτονόητα σαν να είναι μικρό παιδί, αντί να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα της δύναμης και της επιρροής ενός ανθρώπου (ή ενός φορέα;!) με τόσο σκοταδιστικές απόψεις. Θαύμασα τη ψυχραιμία των γυναικών της παρέας, ίσως γι’ αυτό παρέμειναν πιο σιωπηλές. Και άκουγα τους τρεις άντρες να διαπραγματεύονται αν μια γυναίκα θέλει ή όχι να βιαστεί, αν πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του βιαστή της και γενικώς τι πρέπει να κάνει με το σώμα και τη ζωή της. Και κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται», σχολίασε χαρακτηριστικά.
(Πηγή: Instagram/Ιωάννα Τριανταφυλλίδου)

 

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός