Τριανταφυλλίδης: «Μετά την αποκάλυψη του Documento ο Πλεύρης θα έπρεπε να εξαιρεθεί από την Προανακριτική»

Αμήχανη ήταν η στιγμή της τηλεοπτικής παρουσίας του βουλευτή της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, Θάνο Πλεύρη,  στον «αέρα» του Bluesky, όταν  ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, επικαλούμενος τις αποκαλύψεις του Documento για τις συναντήσεις που είχε ο πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis, Κ. Φρουζή.

πλεύρης

«Ο κ. Πλεύρης, όπως του είχα πει ήδη από το Νοέμβριο, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, έπρεπε να ζητήσει μόνος του την αυτοεξαίρεσή του γιατί προκύπτει σκαστή περίπτωση ασυμβίβαστου. Κύριε Πλεύρη, ήσασταν νομικός σύμβουλος του Άδωνη Γεωργιάδη όταν ήταν υπουργός Υγείας;» ρώτησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πολιτικό του αντίπαλο να απαντά: «Βεβαίως». «Συναντηθήκατε με τον κ. Φρουζή;» ρώτησε ξανάο Αλ. Τριανταφυλλίδης, με τον Θ. Πλεύρη να το επιβεβαιώνει και αυτό: «Βεβαίως, έχω συναντηθεί με τον κ. Φρουζή και με τον κ. Μανιαδάκη».

Παράλληλα, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στον χώρο του πολιτισμού, κάνοντας αναφορά στην τοποθέτηση του Σταύρου Ξαρχάκου.

«Η ηχηρή παρέμβαση-χαστούκι στην Κυβέρνηση από τον Σταύρο Ξαρχάκο έγινε με την ελπίδα να ξυπνήσουν και συνετιστούν η κυρία Μενδώνη και ο κύριος Μητσοτάκης, για την απαξία με την οποία προσεγγίζουν το χώρο του πολιτισμού. Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι οι άνθρωποι που υπηρετούν το Θέατρο, τον Κινηματογράφο, τη Μουσική, τα Εικαστικά, όλοι οι άνθρωποι του Πολιτισμού, κουβαλούν στους ώμους τους το πλέον πολύτιμο αποταμίευμα αυτού του τόπου, που είναι η διαχρονική παγκόσμια ακτινοβολία και επιρροή στη σκέψη και στις αξίες, που πρότεινε και συνεχίζει να προτείνει ο ελληνικός πολιτισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή:Documentonews

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Σκόνη 1

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Για την πρωτοφανή σκόνη που είδαμε στη χώρα μας πήραν θέση οι χρήστες του Twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»